Vesivehmaa Grand National 2021 EM/SM osakilpailu perutaan

28.1.2021

Salpausselän ja Asikkalan moottorikerhojen yhdessä järjestämä, jo perinteiseksi tapahtumaksi muodostunut crosscountryn EM/SM osakilpailu on päätetty perua vuoden -21 osalta. Kilpailu on ollut perinteisesti Suomen suurin ”kurapyörien” tapahtuma ja sen järjestäminen Covid -19 aikana ei ole nykyisten viranomaisohjeiden valossa turvallista ja taloudellisesti järkevää.


Kilpailu ilman yleisöäkin kerää paikanpäälle n. 800 henkilöä ja CC -formaatti itsessään aiheuttaa kilpailun aikana tilanteita joissa kilpailijoiden, huoltajien ja toimitsijoiden turvaväleistä huolehtiminen on  aukottomasti mahdotonta.


Taloudellisesti nykytilanne aiheuttaa myös kohtuuttoman riskin kerhojen kannettavaksi ja kerhojen perustoiminteiden turvaamiseksi tällaisen riskin ottaminen ei myöskään ollut mahdollista.


Salpausselän ja Asikkalan moottorikerhot jatkavat hyvässä yhteistyössä vuoden 2022 tapahtuman suunnittelua ja uskomme vahvasti että ensivuonna järjestettävä kilpailu kerää paikalle ennätysmäärän kilpailijoita ja yleisöä.

Lisätietoja:

Järjestelytoimikunnan ja kerhojen puolesta

Jari Hakulinen

0400 928987